menu
Home > Zand en grond

Zand of grond bestellen?

Het bestellen van diverse soorten zand, grond en granulaten is nog nooit zo simpel geweest. Kies je gewenste soort, klik de benodigde hoeveelheid in kuub (m3) aan en vul je gegevens in. De levering wordt door Olde Kalter Hengelo binnen 24 uur netjes losgestort op de door jou aangegeven plek. 
Bezig met laden...
Big Bag 1m3

€115,00 incl. BTW

Prijs per m3
Bestellen
Ophoogzand

€99,00 incl. BTW

Prijs per m3
  incl. transport
Bestellen
Zwarte grond

€102,00 incl. BTW

Prijs per m3
  incl. transport
Bestellen
Gebroken puin granulaat

€105,00 incl. BTW

Prijs per m3
  incl. transport
Bestellen
Metselzand

€112,00 incl. BTW

Prijs per m3
  incl. transport
Bestellen
Puinstof

€104,00 incl. BTW

Prijs per m3
  incl. transport
Bestellen
Zandbakkenzand

€120,00 incl. BTW

Prijs per m3
  incl. transport
Bestellen
Compost

€106,00 incl. BTW

Prijs per m3
Bestellen

Of je nu op zoek bent naar een big bag zand, zwarte grond of granulaat; de opties zijn bij ons eindeloos. Zo heb je op het gebied van zand de keuze uit onder meer ophoogzand, metselzand, vulzand, zandbakkenzand, brekerzand, drainzand, valdempzand. Daarnaast leveren wij veilig en snel asfalt granulaat, betongranulaat, menggranulaat en gebroken puin granulaat. Ook leveren wij zwarte grond en compost voor in de tuin. 

Van ophoogzand tot metselzand

Welk type zand, grond of granulaat je het beste kunt bestellen, hangt af van de werkzaamheden die je wilt verrichten. Zo gebruik je bijvoorbeeld metselzand voor het metselen van muren, ophoogzand of zwarte grond voor het ophogen van je tuin, gebroken puin granulaat voor het funderen van een terras en zandbakkenzand voor het vullen van een zandbak. Weet je niet welke soorten zand of grond jij voor jouw klus nodig hebt? Ons behulpzame team staat telefonisch en per mail voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Big bag zand of zwarte grond kopen

Bij Olde Kalter Hengelo kun je zand per kuub (m3) in een big bag bestellen. Een big bag is snel en eenvoudig te (ver)plaatsen en hierdoor kunnen we jouw bestelling zonder rotzooi afleveren op de oprit, stoep of bij de ingang van je tuin. Heb je voor jouw klus ook een container nodig voor bijvoorbeeld het afvoeren van afval, hout, puin of grond? Dan kunnen wij je zand of zwarte grond in dezelfde rit meeleveren. Voor deze rit betaal je alleen de prijs per m3; het transport is geheel kosteloos.

Prijs voor 1 kuub zand

Wat een kuub zand of granulaat kost, hangt af van verschillende factoren. Zo is ophoogzand goedkoper dan metselzand en gebroken puin granulaat goedkoper dan puinstof. Hoe dan ook garanderen we je bij Olde Kalter Hengelo van de laagste prijs voor een big bag. Wij leveren vrachten van 1 m3 tot 20 m3 en voor 17:00 besteld is morgen geleverd. Online bestel je tot 12 m3, maar heb je meer nodig of vandaag nog zand of zwarte grond nodig? Neem dan contact op met onze medewerkers op om de mogelijkheden te bespreken.


Container zoeken?
Kies hier je gewenste container
EN
Zoeken search
Ik zoek een container