menu

Puincontainer bestellen?

Voor het huren van een puincontainer in Twente en omstreken ben je bij Olde Kalter Hengelo aan het juiste adres. Onze containers voor puin zijn te bestellen vanaf 3m3 tot aan 12m3, hier tussen zitten nog de varianten 6m3 en 10m3 puincontainers, eventueel ook met inloopdeuren. 


 


Bezig met laden...
Puin - 3m3

€140,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Puin - 3m3 met inloopdeuren

€140,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Puin - 6m3

€160,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Puin - 6m3 met inloopdeuren

€160,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Puin - 10m3

€215,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Puin - 12m3

€280,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen

In principe mag er schoonpuin in onze containers gestopt worden, dit wil zeggen dat het gaat om materialen van bouw en sloopwerken zoals bakstenen, tegels, betonpuin, klinkers, dakpannen, metselpuin en keramiek waarbij er maximaal 10% zand in de puin container mag zitten.
Met bijna 100 jaar ervaring durven wij te stellen dat we dé specialist zijn in Overijssel voor iedere klus, groot tot klein, voor bedrijven en particulier.

Goedkope Puincontainer

De prijs van een puincontainer bij Olde Kalter start bij €135,- all-in. Hiermee zijn we in de regio Twente de goedkoopste en zijn onze voorwaarden uitstekend te noemen. De puinbak mag tot 30 cm boven de rand worden gevuld met de juiste materialen, hiermee voorkom je extra kosten.

Puinbak bestellen

Een puinbak is in drie stappen te bestellen via onze shop. De opzet is simpel;  kies de juiste puinbak qua inhoud in m3, voer je gegevens in en reken direct af met iDeal. Op deze manier staat de container er de volgende dag. In het geval er met de pin wordt betaald of als contant de voorkeur heeft dient de bestelling telefonisch gedaan te worden bij onze collega’s. Ook in deze situatie schakelen we snel en staat de puinbak er de volgende dag als u voor 17.00 besteld.  

Wat kost een puincontainer?

Zoals eerder vermeld beginnen onze prijzen vanaf €135,- voor een 3m3 puincontainer wat kan oplopen tot €278,- voor een container van 12m3. Hiermee bieden wij 100% de laagste prijsgarantie en betreft het een all-in prijs. Dit betekent dat de prijs inclusief 21% BTW betreft, de plaatsing en afvoer inbegrepen zijn, net als de administratie- en belastingkosten. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan!


Container zoeken?
Kies hier je gewenste container
EN
Zoeken search
Ik zoek een container