menu

Container voor hout bestellen?  

Voor het huren van een houtcontainer in Twente en omstreken ben je bij Olde Kalter Hengelo aan het juiste adres. Onze houtcontainers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 3m3 tot 12m3. Of je nu een kleine renovatie of een groot bouwproject hebt, wij hebben de juiste oplossing voor jouw houtafval. Betrouwbaar, flexibel en altijd op tijd geleverd – kies voor Olde Kalter Hengelo voor al je houtcontainer behoeften. Profiteer van onze scherpe tarieven en uitstekende service!

 
Bezig met laden...
Hout - 3m3

€175,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Hout - 6m3

€190,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Hout - 10m3

€250,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Hout - 10m3 gesloten

€250,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Hout - 12m3

€325,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen

Bij Olde Kalter Hengelo bieden we houtcontainers voor het afvoeren van diverse soorten houtafval. Kijk goed bij onze voorwaarden wat er allemaal wél en niet in de container mag. Voor een correcte verwerking en recycling van het houtafval is het essentieel om deze richtlijnen te volgen. Mocht je twijfelen of iets wel of niet in de houtcontainer mag, neem dan contact op met Olde Kalter Hengelo voor advies en ondersteuning.Goedkope Puincontainer

Houtbak bestellen

Een houtbak is in drie stappen te bestellen via onze shop. De opzet is simpel;  kies de juiste puinbak qua inhoud in m3, voer je gegevens in en reken direct af met iDeal. Op deze manier staat de container er de volgende dag. In het geval er met de pin wordt betaald of als contant de voorkeur heeft dient de bestelling telefonisch gedaan te worden bij onze collega’s. Ook in deze situatie schakelen we snel en staat de houtbak er de volgende dag als u voor 17.00 besteld.  

Wat kost een houtbak?

Onze prijzen beginnen vanaf €175,- voor een 3m3 houtcontainer wat kan oplopen tot €325,- voor een container van 12m3. Hiermee bieden wij 100% de laagste prijsgarantie en betreft het een all-in prijs. Dit betekent dat de prijs inclusief 21% BTW betreft, de plaatsing en afvoer inbegrepen zijn, net als de administratie- en belastingkosten. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan!


Container zoeken?
Kies hier je gewenste container
EN
Zoeken search
Ik zoek een container