menu
Home > Alle afvalcontainers > Bouw en sloop afval

Container voor bouw- en sloopafval bestellen?

Een bouwafval container huren is makkelijker dan ooit! Onze shop is ingericht op gemak, veilig betalen en snelheid waardoor u bij bestelling binnen een dag de bouwafval container aan huis hebt om direct met de klus te beginnen. Of je nu bezig bent met een kleine verbouwing of een groot bouwproject, wij hebben de juiste oplossing voor jouw bouwafval. Betrouwbaar, flexibel en altijd op tijd geleverd – kies voor Olde Kalter Hengelo voor al je bouwafvalcontainer behoeften. Profiteer van onze scherpe tarieven en uitstekende service!
Bezig met laden...
Bouw afval - 3m3

€280,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Bouwafval - 6m3

€385,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Bouwafval - 10m3

€490,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Bouwafval - 10m3 gesloten

€490,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Bouwafval - 12m3

€595,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen

Met de laagste prijsgarantie zijn onze bouwafval containers te bestellen in de formaten 3m3, 6m3, 10m3 en 12m3, in zowel open als gesloten varianten. De gesloten varianten bouwafval containers zijn er in het geval u het afval wilt afdekken of bang bent dat voorbijgangers er afval ingooien.

Bouw en sloopafval container

Tijdens bouw, sloop en/of renovatiewerkzaamheden weten we uit ervaring dat er veel afval vrijkomt. In sommige gevallen kan het zijn dat het moeilijk in te schatten is welke bouw en sloop container geschikt is voor uw verbouwing of grote opruiming; daarom staan wij van maandag tot zaterdag telefonisch en per mail klaar om mee te denken in sloopcontainer formaten zodat u nooit teveel betaalt.

Wat mag er in een bouwafvalcontainer?

Naast standaard bouwafval (puin en hout) zijn de containers ook geschikt voor andere types afval. Vandaar dat de bouw en sloopcontainers ook wel gemengde afvalcontainers worden genoemd. Hier mag bijvoorbeeld ook metalen, tapijt en paier of kunstoffen in. Onzeker of iets wel of niet mag? Bekijk dan onze containers pagina’s, hier staat precies aangegeven wat er in de bouwpuin container mag en met welke hoeveelheden. 

Goedkoopste container bouwafval

Een scherpe, eerlijke prijs voor uw bouwafval container met de laagste prijsgarantie; dat is waar Olde Kalter naar streeft! Al onze prijzen zijn all-in prijzen dus we brengen en halen de sloopcontainer, de afvalstoffen belasting en administratiekosten zijn inbegrepen en dat voor 4 weken huur. Vind u dit goed klinken? Bekijk dan onze containers, bestel gemakkelijk online in drie stappen of boek telefonisch een bouwafvalcontainer.


Container zoeken?
Kies hier je gewenste container
EN
Zoeken search
Ik zoek een container