menu
Home > Alle afvalcontainers > Dak afval

Container voor dakafval bestellen?

Dakafval is een aparte afvalsoort. Bij werkzaamheden aan of rondom het dak is het in veel gevallen dan ook nodig om een container voor dakbedekking te huren. Bij Olde Kalter Hengelo bestel je dankzij onze 100% laagste prijsgarantie voordelig en snel een dakafval container. 


 


Bezig met laden...
Dak afval - 3m3

€380,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Dak afval - 3m3 met inloopdeuren

€380,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Dak afval - 6m3 met inloopdeuren

€640,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Dak afval - 6m3

€645,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Dak afval - 10m3

€830,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Dak afval - 10m3 gesloten

€830,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen

Containers voor dakafval zijn via onze website te bestellen in diverse formaten. Zo heb je onder meer de keuze uit varianten van 3m3, 6m3 en 10m3. Wil je graag makkelijk de container in en uit kunnen lopen met bijvoorbeeld een kruiwagen? Kies dan voor een afvalcontainer met inloopdeuren. Wil je voorkomen dat stukken dakbedekking uit de container waaien of dat voorbijgangers hun eigen afval erin gooien? Huur dan een gesloten dakafval container.

Container voor dak-, bouw- en sloopafval

Het afvoeren van dakbedekking zoals dakleer is nodig bij veelvoorkomende werkzaamheden op of rondom het dak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het slopen van een schuur of het renoveren of vervangen van het dak van een woning. Bij Olde Kalter Hengelo leveren we jouw dakafval container zonder extra kosten al de volgende dag als je voor 17:00 uur bestelt.

Dakbedekking zoals dakleer afvoeren

Olde Kalter Hengelo levert speciale containers voor dakafval waarin je ook klein bouw- en sloopafval zoals hout, isolatiemateriaal en dakgrind (maximaal 10%) mag weggooien. Twijfel je welke afvalsoorten in jouw container mogen? Klik voor meer informatie over toegestane en niet toegestane afvalproducten op de door jou gewenste container of neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice per mail of telefoon.

Goedkoopste dakafval container bestellen

De kosten voor het afvoeren van dakbedekking zoals dakleer kunnen onnodig hoog oplopen als je een container bij de verkeerde partij bestelt. Olde Kalter Hengelo is al jarenlang een begrip in de regio Twente en verzekert jou van de laagste all-in prijs voor een dakafval container. Dankzij onze 100% laagste prijsgarantie zijn wij altijd de goedkoopste en kun je al vanaf €380 een container voor dakafval van 3m3 bestellen. Het bestelproces is makkelijk en kost je slechts enkele minuten.


Container zoeken?
Kies hier je gewenste container
EN
Zoeken search
Ik zoek een container