menu
Home > Alle afvalcontainers > Huisraad

Afvalcontainer voor huisraad huren?

Wil je huisraad en grofvuil snel en makkelijk afvoeren? Dan is het huren van een afvalcontainer bij Olde Kalter Hengelo de ideale oplossing. Bij ons bestel je in slechts 5 minuten veilig en voordelig een container voor huisraad, die binnen 24 uur bij je voor de deur staat zodat je verder kunt met je klus. 


 


Bezig met laden...
Huisraad - 3m3

€280,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Huisraad - 6m3

€385,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Huisraad - 10m3

€490,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Huisraad - 10m3 gesloten

€490,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Huisraad - 12m3

€595,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen

Containers voor huisraad afval zijn bij Olde Kalter Hengelo verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo bieden wij afvalcontainers van onder meer 3m3, 6m3, 10m3 en 12m3. Daarnaast kun je bij ons terecht voor varianten met handige inloopdeuren en containers die geheel gesloten zijn. Dit laatste voorkomt dat materiaal uit de container waait of voorbijgangers er afval ingooien.

Container voor afvoeren huisraad

Een container voor huisraad bestellen is een goed idee als je gaat verhuizen, een woning wilt ontruimen of simpelweg toe bent aan nieuwe meubels. In deze situaties moet je vaak flink wat afval afvoeren, waardoor een speciale container voor huisraad en grofvuil goed van pas komt en je tijd en energie bespaart. Olde Kalter Hengelo is het vertrouwde adres in Twente voor de huur van afvalcontainers en onderscheidt zich door lage prijzen en een goede service.

Container huren voor grofvuil

Een container voor grofvuil en huisraad is bedoeld voor afvalstromen door werkzaamheden in en rondom een woning. Denk hierbij onder meer aan meubels, kunststoffen, metalen, hout, raambekleding, tapijt en laminaat. Niet toegestaan zijn bijvoorbeeld asbest, witgoed, dakleer en matrassen. Op de pagina van de door jou gewenste container zie je welk afval er wel en niet in mag.

Goedkope container voor huisraad

De kosten voor een huisraad container beginnen bij Olde Kalter Hengelo vanaf €270 voor een afvalcontainer van 3m3. Al onze prijzen zijn inclusief plaatsing, afvoer, 21% BTW, administratie- en belastingkosten. Hiermee zijn wij in de regio Twente de goedkoopste partij voor het huren van een afvalcontainer voor grofvuil en huisraad. Bestellen doe je snel en eenvoudig in 3 stappen; kies je container, voer je gegevens in en reken af. De volgende dag staat de container bij je voor de deur!


Container zoeken?
Kies hier je gewenste container
EN
Zoeken search
Ik zoek een container