menu

Grond container bestellen? 

Voor het huren van een grondcontainer in Twente en omstreken ben je bij Olde Kalter Hengelo aan het juiste adres. Onze grondcontainers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 3m3 tot 12m3. Onze containers zijn ideaal voor het afvoeren van grond, zand en klei, en sommige uitvoeringen zijn voorzien van handige inloopdeuren voor eenvoudig laden en lossen. Of je nu een grote of kleine klus hebt, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Betrouwbaar, flexibel en altijd op tijd geleverd – kies voor Olde Kalter Hengelo voor al je grondcontainer behoeften.

Bezig met laden...
Grond - 3m3

€245,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Grond - 3m3 met inloopdeuren

€245,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Grond - 6m3

€345,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Grond - 6m3 met inloopdeuren

€345,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen
Grond - 12m3

€550,00 incl. BTW

Prijs per afvalcontainer
Bestellen

In principe mag er schone grond in onze containers gestopt worden, dit wil zeggen dat het gaat om materialen zoals tuinaarde, graszoden, zand en klei zonder verontreinigingen. Er mag geen afval, stenen, wortels of andere materialen tussen de grond zitten.
Met meer dan 100 jaar ervaring durven wij te stellen dat we dé specialist zijn in Overijssel voor iedere klus, groot of klein, voor bedrijven en particulieren.

Goedkope Grondcontainer

De prijs van een grondcontainer bij Olde Kalter start bij €245,- all-in. Hiermee zijn we in de regio Twente de goedkoopste en zijn onze voorwaarden uitstekend te noemen. Onze containers zijn ideaal voor het afvoeren van grond, zand en klei, en sommige uitvoeringen zijn voorzien van handige inloopdeuren voor eenvoudig laden en lossen.

 

Grondcontainer bestellen

Een grondcontainer is in drie stappen te bestellen via onze shop. De opzet is simpel; kies de juiste container qua inhoud in m3, voer je gegevens in en reken direct af met iDeal. Op deze manier staat de container er de volgende dag. In het geval er met de pin wordt betaald of als contant de voorkeur heeft dient de bestelling telefonisch gedaan te worden bij onze collega’s. Ook in deze situatie schakelen we snel en staat de grondcontainer er de volgende dag als u voor 17.00 uur bestelt.

Wat kost een grondcontainer?

Zoals eerder vermeld beginnen onze prijzen vanaf €245,- voor een 3m3 grondcontainer, wat kan oplopen tot €550,- voor een container van 12m3. Hiermee bieden wij 100% de laagste prijsgarantie en betreft het een all-in prijs. Dit betekent dat de prijs inclusief 21% BTW betreft, de plaatsing en afvoer inbegrepen zijn, net als de administratie- en belastingkosten. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan!


Container zoeken?
Kies hier je gewenste container
EN
Zoeken search
Ik zoek een container