menu
Home > Alle afvalcontainers

Afvalcontainer bestellen?

In drie stappen is het bestellen van een afvalcontainer nog nooit zo simpel geweest. Na de juiste selectie van de gewenste afvalcontainer, voer je je gegevens in om vervolgens veilig te betalen met iDeal. 


Olde Kalter heeft voor iedere klus een geschikte container. Wij beschikken over kleine containers vanaf 3m3 tot aan grote containers tot 40 m3 in zowel open als gesloten varianten.    
 

Typen afvalcontainers

Van het slopen van een huis of schuur tot aan het afvoeren van je gehele tuin; wij beschikken over puin, bouwafval, dakafval, hout, groen, grond en huisraadcontainers.  Huur je een afvalcontainer voor 17.00, dan leveren wij de volgende dag zodat je direct aan de slag kunt. 
Afval container vol? Geen probleem, ruil de container online om via de button rechtsbovenin de pagina of laat de afvalcontainer ophalen middels je ordernummer en emailadres. Snel, zelf geregeld en de container staat niet lang voor je deur. 
 

Bedrijfsafval container of particulier?

In het geval van bedrijfsafval maken we geen onderscheid; onze afvalcontainers zijn zowel voor particulier als bedrijf. Omdat onze containers tot 40m3 gaan zijn we tot veel in staat, ook in het geval dat de container ‘beveiligd’ dient te worden zijn er speciaal gesloten containers. Zijn er vragen of is er advies nodig over welke container het beste past bij de situatie? Wij staan altijd klaar, ook op zaterdag! 
 

Kosten van een afvalcontainer

Wij durven te stellen dat we de goedkoopste zijn in de markt. De prijzen van onze containers zijn inclusief aflever- en ophaalkosten, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Alleen in het geval van afwijkende materialen of een overvolle container boven de voorwaarden, zijn er logischerwijs extra kosten aan verbonden. Met een verhuurperiode van 4 weken en een zeer snelle levering (ook op zaterdag tot 12.00) zijn wij erg scherp geprijsd!    
 


Container zoeken?
Kies hier je gewenste container
EN
Zoeken search
Ik zoek een container