menu
Home > Zand en grond >

Puinstof

Puinstof
Puinstof
Bij Olde Kalter bent u aan het goede adres voor al uw zand of grond leveringen. Geleverd in heel Twente + de laagste prijs, + prijzen inclusief BTW
€ 104,00
Prijs per m³
Aantal: 
Bestellen
 

Mengbrekerzand 0-4 ook wel brekerszand of puinstof genoemd, wordt gebruikt als straatlaag onder elementenverhardingen en als ophoogmateriaal en profileerlaag onder vloeren in woning-/utiliteitsbouw, en als halfproduct voor stelspecie’s.

Tip:
Reken op 10% extra benodigd zand. Houd er rekening mee dat het zand verdicht; in elkaar wordt gedrukt. Dat betekent dat je rekening moet houden met de hoeveelheid zand die je besteld.
 

Kenmerken puinstof :

  •  Menggranulaat bevat betonpuin, dat zorgt voor een verhardende en stabiliserende werking.
  •  Geschikt voor ophoging/aanvulling
  •  Goed profileren en afrollen met een wals 

Puinstof wordt vaak gebruikt voor :

  •  Ondergrond bestratingen 
  •  Onderlaag voor bedrijfsvloeren


Levering van puinstof

Voor 17:00 uur zand of grond bestellen = de volgende dag geleverd zonder extra kosten. Heeft u het zand dezelfde dag nodig? neem dan contact met ons op. Zaterdag leveringen zijn mogelijk. Het zand wordt los gestort op de door u aangeven plek. Heeft u meer dan 6 m3 nodig? neem dan contact op met één van onze medewerkers.
 

Tip:
Gaat u een container bij ons bestellen voor het afvoeren van materialen? Dan kunnen wij in dezelfde rit zand, grond of granulaat meenemen. U betaald alleen voor het aantal m3 en het transport is kostenloos.

check_boxGecontroleerd de laagste prijs
  incl. transport