menu
Home > Zand en grond >

Metselzand

Metselzand
Metselzand
Bij Olde Kalter bent u aan het goede adres voor al uw zand of grond leveringen. Wij kunnen diverse soorten zand en grond leveren.
€ 112,00
Prijs per m³
Aantal: 
Bestellen
 

Metselzand, ook wel scherpzand genoemd, is een zandsoort dat voornamelijk gebruikt wordt om muren te metselen of betonmortel en metselspecie te maken. Daarnaast is het metselzand ook geschikt om onder bestrating te gebruiken als extra stevige onderlaag. Hierbij zorgt het metselzand tevens voor een goede drainage en verlaagt u de kans op witte kalkaanslag op de stenen..

Tip:
Reken op 10% extra benodigd zand. Houd er rekening mee dat het zand verdicht; in elkaar wordt gedrukt. Dat betekent dat je rekening moet houden met de hoeveelheid zand die je besteld.

Metsel zand wordt vaak gebruikt voor:

  •  Muren metselen
  •  Betonmortel aanmaken
  •  Metselspecie aanmaken
  •  Stevige onderlaag voor bestrating


Levertijd en bezorgdatums van metselzand

Voor 17:00 uur zand of grond bestellen = de volgende dag geleverd zonder extra kosten. Heeft u het zand dezelfde dag nodig? neem dan contact met ons op. Zaterdag leveringen zijn mogelijk. Het zand wordt los gestort op de door u aangeven plek. Heeft u meer dan 6 m3 nodig? neem dan contact op met één van onze medewerkers.
 

Tip:
Gaat u een container bij ons bestellen voor het afvoeren van materialen? Dan kunnen wij in dezelfde rit zand, grond of granulaat meenemen. U betaald alleen voor het aantal m3 en het transport kostenloos.

check_boxGecontroleerd de laagste prijs
  incl. transport