menu
Home >

Olde Kalter BV. Transport- en Grondwerken

Oldekalter BV. leunt op een traditie van bijna 100 jaar ervaring. In 1923 officieel begonnen als een eenmanszaak met paard en wagen is er gedurende die periode hard gewerkt aan eigen ontwikkeling van transport, grondwerk, containers en verkeer en mobiliteit.
 


Olde Kalter BV. Verkeer & Mobiliteit

Door onze ruime ervaring in het ondersteunen van werken op Rijks- en provinciale wegen met tijdelijke verkeersafzettingen en bebording, voor aannemers, gemeentes en overheidsinstellingen zijn wij in staat om goede en verkeersveilige afzettingen te plaatsen en/ of te begeleiden conform CROW richtlijn en eisen BRL9101.

Met onze flexibele, gemotiveerde en vakbekwame medewerkers zijn wij tevens in staat een 24 uurs calamiteiten service aan te bieden, waarbij we werken volgens de VCA veiligheidsnorm en eisen BRL9101. Al onze medewerkers zijn conform de daarvoor geldende voorschriften opgeleid voor het toepassen van tijdelijke verkeersmaatregelen en in bezit van de certificaten VCA, “verkeersmaatregelen BRL9101” en “Veilig werken langs autosnelwegen”.
 


Multifunctioneel familiebedrijf

Thans biedt Olde Kalter werk aan 25 mensen en is specialist in deze sectoren van middelgrote omvang. Dankzij de motivatie en multifunctionele instelling van ons familiebedrijf en haar werknemers zijn wij dan ook in staat u op een accurate wijze te bedienen.

Uiteraard hebben het milieu, de veiligheid en het welzijn hierbij constant onze aandacht, wat als VCA gecertificeerd bedrijf vanzelfsprekend is. Olde Kalter BV bedient een breed klantenbestand, in zowel de particuliere sector als voor bouwaannemers, wegenbouwers, hoveniers, productiebedrijven alsook gemeentelijke- en overheidsinstanties. Vrijblijvend adviseren wij u gaarne betreffende uw wensen en kunnen u van een passende offerte voorzien.


 

Container zoeken?
Kies hier je gewenste container
EN
Zoeken search
Ik zoek een container