menu
Home > Zand en grond >

Zandbakkenzand

Zandbakkenzand
Zandbakkenzand
Bij Olde Kalter bent u aan het goede adres voor al uw zand of grond leveringen. Wij kunnen diverse soorten zand en grond leveren.
€ 120,00
Prijs per m³
Aantal: 
Bestellen
 

Ideaal voor in de zandbak van uw kinderen. Het zand is namelijk geheel vrij van gevaarlijke bestanddelen. Hierdoor kunnen kinderen er onbezorgd in spelen. Speelzand kent u misschien ook wel onder de noemer zandbakzand. Het is minder grof dan normaal zand en erg schoon. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw kinderen hun armen of benen openhalen aan het zand.

Tip:
Reken op 10% extra benodigd zand. Houd er rekening mee dat het zand verdicht; in elkaar wordt gedrukt. Dat betekent dat je rekening moet houden met de hoeveelheid zand die je besteld.

Kenmerken ophoog zandbakken zand:

  •  Vrij van gevaarlijke bestanddelen
  •  Erg schoon
  •  Geschikt voor kinderen
  •  Vrij van grove korrels

Zandbakken zand wordt vaak gebruikt voor:

  •  Zandbakken voor kinderen
  •  Speelzand voor kinderen


Levertijd en bezorgdatums van ophoogzand

Voor 17:00 uur zand of grond bestellen = de volgende dag geleverd zonder extra kosten. Heeft u het zand dezelfde dag nodig? neem dan contact met ons op. Zaterdag leveringen zijn mogelijk. Het zand wordt los gestort op de door u aangeven plek. Heeft u meer dan 6 m3 nodig? neem dan contact op met één van onze medewerkers. 
 

Tip:
Gaat u een container bij ons bestellen voor het afvoeren van materialen? Dan kunnen wij in dezelfde rit zand, grond of granulaat meenemen. U betaald alleen voor het aantal m3 en het transport kostenloos.

check_boxGecontroleerd de laagste prijs
  incl. transport