menu
Home > Zand en grond >

Vloerenzand

Vloerenzand
Vloerenzand
Bij Olde Kalter bent u aan het goede adres voor al uw zand of grond leveringen. Wij kunnen diverse soorten zand en grond leveren.
€ 110,00
Prijs per m3
Aantal: 
Bestellen
 

Vloerenzand, ook wel betonzand genoemd, is een grove zandsoort. Doordat vloerenzand uit een grove korrelgrootte bestaat is het erg geschikt voor de aanmaak van betonmortel. Daarnaast kan het zand worden gebruikt als één van de hoofdbestanddelen voor het maken van een cementdekvloer.

Tip:
Reken op 10% extra benodigd zand. Houd er rekening mee dat het zand verdicht; in elkaar wordt gedrukt. Dat betekent dat je rekening moet houden met de hoeveelheid zand die je besteld.

Vloerenzand wordt vaak gebruikt voor:

  •  Geschikt voor aanmaak beton mortel
  •  Maken van een cementdekvloer
  •  Drainage tussen en onder natuurtegels.


Levertijd en bezorgdatums van vloerenzand

Voor 17:00 uur zand of grond bestellen = de volgende dag geleverd zonder extra kosten. Heeft u het zand dezelfde dag nodig? neem dan contact met ons op. Zaterdag leveringen zijn mogelijk. Het zand wordt los gestort op de door u aangeven plek. Heeft u meer dan 6 m3 nodig? neem dan contact op met één van onze medewerkers.
 

Tip:
Gaat u een container bij ons bestellen voor het afvoeren van materialen? Dan kunnen wij in dezelfde rit zand, grond of granulaat meenemen. U betaald alleen voor het aantal m3 en het transport kostenloos.

check_boxGecontroleerd de laagste prijs