menu
Home > Zand en grond >

Valdempzand

Valdempzand
Valdempzand
Bij Olde Kalter bent u aan het goede adres voor al uw zand of grond leveringen. Wij kunnen diverse soorten zand en grond leveren.
€ 105,00
Prijs per m3
Aantal: 
Bestellen
 

Valdempzand, ook wel valdempend zand genoemd, is een zandsoort met korrelgrootte 0/2mm. De belangrijkste eigenschappen van dit zand zijn dat het niet verdicht, dat het waterdoorlatend is zodat het niet vastvriest in de winter en dat het niet te grof of scherp is om verwondingen te voorkomen. Valdempzand is ideaal zand om toe te passen onder speeltoestellen, klimrekken etc, of het nu bij u thuis is of in de speeltuin. Let op, Valdempzand is niet geschikt als speelzand daar het niet plakt. Voor in de zandbak heeft u Speelzand nodig.

Tip:
Reken op 10% extra benodigd zand. Houd er rekening mee dat het zand verdicht; in elkaar wordt gedrukt. Dat betekent dat je rekening moet houden met de hoeveelheid zand die je besteld.

Kenmerken valdempzand:

  •  Vriest niet vast
  •  Waterdoorlatend
  •  Verdicht niet
  •  Niet scherp of grof

Valdempzand wordt vaak gebruikt voor:

  •  Valzand onder speeltoestellen voor kinderen


Levertijd en bezorgdatums van valdempzand

Voor 17:00 uur zand of grond bestellen = de volgende dag geleverd zonder extra kosten. Heeft u het zand dezelfde dag nodig? neem dan contact met ons op. Zaterdag leveringen zijn mogelijk. Het zand wordt los gestort op de door u aangeven plek. Heeft u meer dan 6 m3 nodig? neem dan contact op met één van onze medewerkers. 
 

Tip:
Gaat u een container bij ons bestellen voor het afvoeren van materialen? Dan kunnen wij in dezelfde rit zand, grond of granulaat meenemen. U betaald alleen voor het aantal m3 en het transport kostenloos.

check_boxGecontroleerd de laagste prijs